Tonton Wayang : Pawn Shop

September 06, 2013

holla fellow. Assalamualaikum. kesinambungan entry Aku Yang Dulu - Tegar, entry kali ni tak de kena mengena pun sebenarnya :D saja nak throwback sebab ada mention minggu lepas pi tengok wayang kan. tapi tak bagitau pun tengok wayang apa dengan budak - budak perempuan :D so, nak bagitau la ni tengok wayang apa ;)


pawn shop. kedai pajak gadai nyawa :D

PG pegi tengok PAWN SHOP ! yuhuuu. sila tengok banner filem ni. sebab korang akan rasa teruja dengan mengatakan ' wa !!! nak pegi tengok la. nak pegi tengok la ' ar. budak - budak perempuan kan suka kalau ada citer - citer menarik kat pawagam. lebih - lebih lagi yang lates. genre seram pula tu. ar. ambik kau.

ar. orang kata, dont judge the book by its cober up. hehe. maka ! PG nak bagi 1 bintang dari 5 bintang yang bersinar - sinar untuk filem ini. sebab apa? sebab the whole story, satu je yang bermain - main dalam minda kanak - kanak ribena ni ' dia nak apa sebenarnya? ' sampai kat ofic pun PG masih tertanya - tanya, citer tu nak cakap apa sebenarnya. PG rasa, korang yang da pegi tengok pun, maybe akan tanya benda yang sama.hehe.

much love. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. 1 bintang yang bersinar bersinar..teruk sgtlah tuh..poster gempak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm, tu la pasal luqman. poster macam best je. teruja pula nak tengok kan.
      tapi hampeh la PG rasa. itu pendapat PG la kan. mungkin bagi penilaian orang lain, mungkin berbeda :D

      Delete
  2. Replies
    1. ar ni mesti kes kaki dvd je ni kan? :)
      tak pa! tengok kat umah pun best :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images