Sponsored Post - Terima Kasih Nuffnang!

September 04, 2013

selamat petang fellow. assalamualaikum !

ok fellow. mari sini baca sambungan entry PG pagi tadi, berikutan dengan entry Great News - Terima Kasih Nuffnang! sebenarnya tak penting mana pun. tak penting untuk korang jeles. ahaha. ok, gurau sahaja. sebenarnya boyfren, mr. Nuffnang ada mengutuskan surat cinta untuk PG dengan maksudnya yang tersendiri seperti di bawah ini :)

"have been selected to run a sponsored post on \"puangojes.blogspot.com\". 

maka! PG ulang sekali lagi, tak penting pun untuk korang jeles. ahahaha. sebab?! sebab PG tak reti sebenarnya nak buat entry yang ber sponsor ni. tak tahu nak start dari mana sebenarnya :D 


terima kasih en. kekasih mr. nuffy kerana memberi peluang sebegini rupa :) tq !

tapi - tapi sebelum tu, syukur alhamdulillah juga PG nak ucapkan. tak pernah - pernah dapat sponsored post dari Nuffy dan tak pernah nak fikirkan pun akan layak menerima penghargaan macam ni. tup - tup, ada email tugasan review produk pula. siap di taja pula tu :D best! ye la. da la tulis entry pun guna ayat hentam keromoks. ni lagi la nak menulis tentang sesuatu produk orang kan. silap hari bulan, boleh kena sue PG nanti :D 

so, apa pun, nak tahu apa yang PG tulis dalam entry seponsor post tersebut? ar korang nantikan la ye. PG tak start apa - apa lagi, memandangkan ini kali pertama nak buat something untuk menambat hati mr. nuffy semula untuk naikkan earn PG (perasan!) maka ! PG akan membuat entry sponsor post ini dengan sebaik mungkin seperti yang diarahkan. korang doakan PG tau :D

saya yang menurut perintah,
Noorhayati a.k.a Puan Gojes. (da macam buat surat rasmi pula :D)

You Might Also Like

13 comments

  1. Assalamualaikum. alhamdullilah. bestnya dapat buat entri sponsor. murah rezeki awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam again dear :)
      syukur alhamdulillah. tapi nak startnya ni yang pening kepala. kena tawaf google la nampaknya :D

      Delete
  2. wah..leh jadi pengarang terhormat nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak la sampai terhormat sis fuza :D
      PG masih baru dan kali pertama tulis ni. risau pula kalau tak menepati cita rasa penaja. hehe

      Delete
  3. Wah, tahniah. Akhirnya, penantian yang berbaloi kan? Mieya tumpang gembira untuk PG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia :)
      tapi risau juga ni nak make it. takut tercapai spt apa yang penaja nak. huhu...

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih cik Aann. tengah nak memerah otak ni nak menyiapkannya :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images