Sponsored Post kedua - Terima Kasih Nuffnang!

September 21, 2013

holla fellow. assalamualaikum^^

syukur alhamdulillah. ini la orang kata rezeki Allah. rezeki Allah bila Dia kata nak bagi, maka pasti akan ada. tidak sekarang, tidak hari ini atau ecok, tapi inshaAllah pasti ada. amin-amin.

base on title post PG pagi ini, da nampak tajuk pun da tahu kan ^^ oleh itu, YA. PG mendapat jemputan sekali lagi dari pihak Nuffnang a.k.a boyfren PG untuk menyelesaikan satu lagi sponsored post dari mereka. terima kasih Nuffnang ^^ i'm glad to be one of ur part time writter. erp. tiba - tiba pula speaking london kan ^^


sila klik untuk tumbesaran melampau ya kengkawan PG ^^
ok. sponsored post kedua yang PG dapat adalah selang sehari PG submit draft sponsored post pertama PG iaitu Pelancaran dan Percubaan ESCAPE! ke nuffnang, dan tup - tup tak lama beberapa jam macam tu, PG dapat email to make it satu lagi sponsored post dari mereka. wa, memang masyuk la kan. ar. sila la tengok gambar kat atas dengan berjaya. sebab total payout  for one entry yang PG selesaikan akan di bayar dengan jumlah tertera. menjadikan total kedua - dua assignment yang PG selesaikan adalah sebanyak RM200.00. wa, sapa nak bagi kan? ^^

so, korang jangan tanya macam mana PG boleh dapat jemputan sponsored post ni, sebab PG pun tak tahu :D ahahaha. apa pun, PG share untuk semangat pada diri sendiri agar terus berblog, bukan sahaja kerana duit semata-mata, tapi kerana blog adalah satu medan untuk kita ekspresikan diri. waaa, melalut! :D

much love. PG

You Might Also Like

8 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images