Saksikan Jalan-Jalan Cari Makan di Kota Kinabalu Sabah - 22 September 2013 (Ahad)

September 22, 2013

assalamualaikum fellow ^^

PG nak habaq ni, jangan lupa tengok rancangan Jalan - Jalan Cari Makan hari ini pukul 12.00 tengahari hari ini tau. kenapa harus tengok? sebab kali ni, JJCM akan berada di sekitar Kota Kinabalu, Sabah! yahoo! negeriku sabah, tanah tumpah darahku, negeri di bawah bayu itu. wa gitu. over pula PG. hehe.

ok, one of tempat Qi pegi is Mango Garden Restaurant RUMAH TERBALIK. one of tarikan utama para pelancong, yang datang ke sabah. so, glad to be hear sebab RUMAH TERBALIK akan menjadi tempat Qi pegi makan. sekaligus mempromosikan RUMAH TERBALIK. wa, gitu :D again. over! ahahha. so korang jangan lupa tengok dengan PG tau nanti :)


jangan risau, restaurant 'halal' ya ;)

and, satu lagi tempat, husband PG bagitau is, Qi akan berada di sekitar Lintas, Kota Kinabalu, Sabah. salah satu tempat yang mana bila korang rasa nak makan malam, bolehlah ke sana. PG tak nak tulis banyak - banyak, nanti lepas tonton, inshaAllah PG buat review pasal tu okei ^^ senang la korang nak cari makan yang sedap - sedap bila mai sabah. jumpa PG, tapi korang belanja PG makan, okey? hehe

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images