Projek 3R Malaysia │Dayah Bakar

September 27, 2013

assalamualaikum. holla fellow.

oh bye the way, minggu ni 3R akan make a penyingkiran. ooomakgayah. bukan seorang. tapi 3 orang sekaligus. ok. i hope dayah tidak akan terkeluar. sebab i love dayah damn much. jika korang tengok program ini, maka korang akan tahu la siapakah dayah yang PG maksudkan. so, ecok sabtu as usual, jangan lupa saksikan bersama PG ya ^^


kredit : 3R Facebook

ok, ini info yang PG search is, dayah bakar adalah penulis lagu untuk lena AF9, dengan lagu Sisa Kisah Kita. (ehem. kalau PG salah, maafkan PG ya) hehe. PG share lagu tu :)


much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. Replies
    1. hehe. tak pa, boleh tengok dekat youtube mereka atau facebook mereka :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images