PERINGATAN BUAT UPLOADER 'KL GANGSTER 2'

September 02, 2013

assalamualaikum. hollas fellas. Bz nya PG today. rasanya nak naik maigrain da :( ok tak pa. i'm okei kot lepas ni. oh, anyway, ni PG nak share dengan kengkawan PG, yang. yang ! memuat naik turun filem terbaru dari Syamsul Yusof iaitu 'KL GANGSTER 2' yang mana sebelum ini kita telah di gemparkan dengan tersebarnya filem tersebut dan berikutan dengan entry PG sebelum ini iaitu 'Punca Filem KL Gangster 2 Tersebar '. dan kini..

Syamsul telah mengumumkan akan perkara seperti gambaran di bawah. PG sokong dengan tindakan yang di ambil di pihak Syamsul. semoga dengan tindakan yang bakal di ambil, akan memberi peringatan pada si Pencuri hasil orang lain ini yang mana 'sepandai - pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua'.


tak sabar nak tengok filem ni di pawagam ! yang pasti, sound efectnya yang PG suka :)

much love. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. Assalamualaikum. dah tahu dalangnya siapa ye? hehehe nanti suami sheila mesti ajak p tengok citer ni. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam sis :)
      tak tau lagi, tapi rasanya da di jumpai kot.
      ok, haruslah tonton dengan en. suami kan. hehe

      Delete
  2. X mint citer kluaran skop production.. So..x kisah sgt.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D ok tak pa. yang penting kita support citer melayu keluaran anak - anak Malaysia ya sis :)

      Delete
  3. wah...x sabar nak tunggu citer ni kluar
    huhuhu..berjaga-jagalah wahai uploader
    seram gak..bila dia kata nak kenakan tindakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal sis. takut juga kalau dorang detect ip kita kan, silap2 kena banned terus dari blogger. tapi inshaAllah tak ada apa2 kot. la ni PG pun make entry bout this. ada mention donlod tu. harap2 tak de kena mengena :D

      Delete
  4. hehe , kadang2 google je boleh carik kn .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. betul tu tira. google sentiasa baik hati :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images