Pack!

September 17, 2013

assalamualaikum fellow. 

ok! PG amat bz hari ini. banyak masa dekat luar. no i mean, pagi tadi ada urusan peribadi yang harus di selesaikan. then balik ofic pula kena pegi maybank. bankin kan cheque yang tertangguh dari minggu lepas. encik bos da bising punya pasal. maka kena juga keluar semula dari ofic. balik dari maybank, terus pegi lunch. perut da berkeroncong sangat - sangat. maka, tak perlu nak di sorokkan lagi. lepas lunch terus balik ofic. PG ambik masa 20 minit lelapkan mata, dek kerana semalam balik umah almost 2 subuh. adoi! engko pi mana PG. ar, yang tu nanti PG share. lepas tu, bangun tido, tepat 2.30 petang pegi jabatan cetak pula. sebab nak beli buku. selain cetak mencetak, sure la pegi sana sebab nak beli buku kan. 


pakcik gugil. saya pinjam gambar lagi :D

tapi. spoil betul. sebab terkejar - kejar ke maybank tengahari tadi, clearkan cheque ke wang tunai semata - mata sebab nak beli buku rujukan untuk simpanan pusat sumber, then bila sampai jabatan cetak, dorang pula take time nak cari buku yang PG nak. then stok pula tak cukup. dan yang paling menaikkan darah tinggi juga, harga buku pula berubah dari harga dalam brosur yang PG dapat sebelum ini. oh mak aiiiii. da la payah nak berurusan dengan jabatan kewangan just for buy the book. then penat ke sana, depa suruh tunggu beberapa hari pula untuk penuhkan tempahan PG. oh mak gayah. nasiblah  yang pegi wanita melayu terakhir. kalau tak. huhu.

ok, PG berhenti kat sini dulu. nak balik umah da ni ^^

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. wah bznye PG
    moga dipermudahkan segala urusan PG
    pakai kasut sukan, sennag nak gerak ke sana ke mari..hehe
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adui sis. Tak terkata bz nya. Even nampak mudah kan. Tp penat juga ke sana ke mari. Dgn kasut tingginya lagi. Hehe. Tu la pasal, nak kena juga stok kasut flat sikit kat ofic. Senang nak gerak kan. Hehe. Terima kasih sis. PG singgah sat lg, isi tabung sis pula ^^

      Delete
  2. aduhh penatnya kak.. pakai heels payah sikit nak ke sana ke mari. pakai aje kasut flat klu masa nak jalan byk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. serius penat kemarin niena ^^
      da la tak cukup tido kan ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images