Masa untuk Blogwalking Ads :)

September 01, 2013

Assalamualaikum. morning again fellas.

hari ni PG rajin nak blogwalking. half dari senarai followers PG tepi tu, PG da ziarah dan bantu naikkan trafik also bagi sedikit earn untuk mereka. tanda support PG pada mereka yang sudi ziarah dan being Puan Gojes followers. teringin juga PG make contest ke aper ke, tapi risau pula nanti PG tak dapat nak tumpukan perhatian sepenuhnya kat situ. so, PG make a decision to blogwalking sahaja ke blog kengkawan yang follow blog PG. dan membalas jejak kaki tangan yang ada dalam kotak Pusat Pengaduan Awam PG. TERIMA KASIH ya sebab buat lawatan merdeka kat blog PG :)

kredit : reezluv.com

so korang yang nak PG jejak dan bagi sedikit earn kat blog korang, bolehlah tinggalkan url kat entry ini. inshaAllah, selagi line free dari Kampung Tanpa Wayar PG ni masih berbuat baik dengan PG, PG akan ziarah korang :)

much love. PG!

You Might Also Like

24 comments

  1. Dah lama tak datang blog PG!! Rasa lain gila, banyak sangat perubahan. Makin cantik..hehehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azwar ;) banyak benda lagi nak buat sebenarnya, cuma masa tak cukup dan masi nak korek2 template yang menarik :D
      apa pun, tq nampak perubahan kat blog PG :) hehe

      Delete
  2. ehh sama lah kita PG . tira pon guna internet kg tanpa wayar tu jugak . kadang2 time hujan je tade line . hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sama la tira :)
      best pakai KTW ni sebab free, tapi yang tak bestnya is, kadang menganggu line kat hp kita tau :(

      Delete
  3. Replies
    1. hehe. ok, lepas ni bolehlah rajinkan diri ziarah blog PG :)

      Delete
  4. wah..beznye dpt kpg tanpa wayar..online free

    jemput join segmen ni PG:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
    jom la join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sis. terima kasih jemput PG join segmen sis. inshaAllah, free sat lagi, PG join ya :)
      oh line kg. tanpa wayar memang best sis, tapi kadang ada tak bestnya juga. kalau tengah syok2 nak make entry. tup - tup line putus, ar memang hati tak sedap la masa tu . maka ! PG akan sentiasa topup line internet digi kat fon, seanng nak cari line kalau ktw tu hilang tiba2 :D

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Tq sudi menjengah, nak juga rajin bw tapi bz sangat2, ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, free nanti, bolehlah blogwalking dengan PG :)

      Delete
  7. tq sudi ziarah belog kite yg x cntik tuh . =))

    ReplyDelete
  8. dtg menjengag blog ni..hi! salam kenal..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. salam perkenalan sama :)
      terima kasih ziarah blog PG :)

      Delete
  9. 8share tu serupa macam konsep churpchurp. Share and then ada yang klik, so kita dapat income. Tapi untuk pengetahuan, 8share ni kira pesaing Nuffnang. Kalau kita tepek kedua-kedua iklan ini bersama, dikhuatiri akan menyebabkan status gliterrati hilang. Digalakkan share kat fb & twitter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ok. bolehlah menambah sedikit tabung baby kan mia :)
      asal tak tempek kat sini, sudah :) terima kasih mia :)

      Delete
  10. Assalamualaikum. sheila BW sini jugaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam sis :)
      terima kasih ziarah blog PG :)

      Delete
  11. Lama x singgah sini... Bz x hengat.. Hehe... Happy bw..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images