Majlis Sambutan Perayaan 50 Tahun Sabah Maju Jaya Dalam Malaysia Pada 16 September 2013, Di Taman Prince Philip, Tg Aru, Sabah

September 18, 2013

assalamualaikum. holla fellow :)

hari ni agak free sedikit. ada kerja tapi tak la rushing mana nak siapkan. maka! PG nak share dengan korang semua. cerita kemarin sebenarnya. sebab ada mention dekat entry ni, PG balik almost 2 subuh. pegi mana?

ye. pegi attend sambutan tajuk dekat atas tu. panjang bebenor kan :) PG tak nak tulis banyak sangat. just nak share gambar. so, enjoyed gambar PG yang ekslusif la sangat. sebab PG jarang share gambar admin blog kat sini kan :) tajuk panjang sangat, minta maap ya :D

 rumah tradisi

 rumah tradisi lagi

 sebahagian dari rumah tradisi yang ada

  yes i'm ! i'm the Puan Gojes dengan budak tecik yang sumpah nakal :D

 sebahagian with my cinta hati
PG, mama sista, mama
budak tecik 'aqif helmi' and 'cheche'
budak pompuan berbaju putih siap buat 'peace' tak tahu anak sapa enterup my camera "D

 one of item yang di jual menarik perhatian
'gelang tangan home made'

sebelum consert

ending consert

just because of you ! yes, tiket cabutan bertuah yang mana 
hadiah utamanya adalah sebiji kelapa proton myvi, 
PG gagahkan kaki menanti hingga ke 2 subuh . huh !

so. kalau korang tertanya - tanya mana PG pegi  till 2 pagi. ar sila la alert :D and ya, masa sambutan ni, live kat TV kan? hehe. sapa perasan dan tengok betul - betul, PG was there, siap masuk tv sambil berpeace. ada sesapa nampak tak? :D enjoyed! weiiiii. tak abis lagi, nak bagitau ni, ada entry menarik lepas ni :D tunggu !

much love. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. sy tak pegi sambutan tu...tengok kat tv je hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. syukur la cik itah tak pegi. sebab better lagi tengok kat tv. hujan lebat giler masa tu . uwargh!!!!

      Delete
  2. saya pon tunggu lau ade cabutan bertuah dapat keta..kalau dpt perghh...suke habes..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. memang masyuk la kalau dapat keta kan luqman :D

      Delete
  3. saya juga tak dateng, salam kenal

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images