Jemputan ke Malaysia Social Media Week (MSMW) 2014 Soft Launch

September 21, 2013

assalamualaikum. holla fellow.

ini lah masalahnya jika penggunaan email terbahagi kepada beberapa kategori as PG pernah tulis mengenainya kat entry EMAIL GOOGLE. till jemputan dari Pihak MSMW 2014 pun PG tak perasan. sat tadi check email, baru nampak ada beberapa email dekat kategori SPAM tu. huhu. 

Dear PuanGojes (yes, its me! ^^)
Greetings from the Malaysia Social Media Week (MSMW) 2014 Secretariat!
The 3rd edition of this annual event is not far away and we are all geared up to provide you with more excitement for this coming edition. In pre-celebration of our forthcoming event, we are pleased to extend an exclusive invitation to you & your team to attend the MSMW 2014 Soft Launch. The details are as per below:-

Venue  : Manhattan III, Berjaya Times Square, KL
Date      :  19th September 2013 (Thursday)
Time      : 4.00pm – 6.00pm
Attire    : Formal Wear
In lieu, enclosed to this email is the e-invite for your kind perusal. Kindly RSVP to us before 12th September 2013. We trust your presence and support will add splendour to the event.

Should you require further assistance, please feel free to contact me.
We look forward to hearing from you and seeing you at MSMW 2014 Soft Launch!
Thank you.


thanks for the invitation MSMW 2014 ^^
 
apa pun, PG nak ucapkan  ribuan terima kasih sekali lagi dekat pihak MSMW 2014 kerana sudi menjemput PG. inshaAllah, jika ada rezeki, PG akan cuba hadirkan diri di lain hari. terima kasih sekali lagi MSMW 2014. 

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images