Good Nite

September 11, 2013

assalamualaikum. holla fellow ^^


pakcik gugil, saya pinjam gambar ^^

adoi. line agak teruk betul la sejak kebelakangan ini. memang tak boleh nak di jangka kan kelambatan nya nak loading. sapa iman di dada tak de kesabaran. ar, memang menanges la jiwa dan raga. oh, by the way. kota kinabalu sabah sejak beberapa hari ini sejuk sahaja. di hujani dengan hujan yang agak lebat dan membawa ke banjir. hurm. apa pun sentiasalah bersyukur. bila panas, nak sejuk. bila sejuk, nak pula panas :) apa pun, selamat malam kengkawan PG ^^

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. gnite PG
    selamt mendodoikan mata
    yumida klo kwsn xde 3g mmg line amat slow
    tp klo kwsn de 3g..wah laju..megalahkan keta sport

    jemput join segmen ni :

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/segmen-simple-mudah.html

    pemenang akan memenangi hadiah:
    CD Pocket + Apron + Wallet
    Cellphone Jewellery Sticker + Ankle Bracelet
    kalau free n bila line dah laju...jom join sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur sempat join sis ^^ tq jemput PG join ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images