Gambar Anak Nabila Huda Tercampak dari Kereta

September 09, 2013

assalamualaikum. holla fellow.

berita yang agak memeranjatkan buat PG pagi ni. terbaca kat myMetro online, yang mana anak perempuan nabila huda, pelakon wanita Malaysia kita yang hottest itu, terlibat dengan kemalangan. turut berada di tempat kejadian, nabila dan juga rakan artis beliau iaitu syazwan  zulkifli. PG tak tahu siapa ka beliau. tapi, yang agak memeranjatkan PG is, anak nabila huda tercampak dari kereta. mengalami patah tangan belah kiri dan mengalami luka ringan di kepala. apa pun, kita doakan semoga anak nabila cepat sembuh.


cepat sembuh sayang!

much love. PG

You Might Also Like

13 comments

  1. kesiannya..semoga anak nabila cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. innalillah..., syukur semua selamat..,

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah zuhdi.
      as peminat dan perikemanusian sesama kita, come pray for them, semoga anak nabila cepat sembuh. inshaAllah.

      Delete
  3. kesian keisha dan mesti trauma tu...moga2 keisha cepat sembuh...

    ReplyDelete
  4. comelnya..moga cepat sembuh hendaknya..

    ReplyDelete
  5. moga anaknya cepat sembuh..sian kat dia kan

    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  6. kesian keisha. dah la cute. moga cepat sembuh. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^^ inshaAllah. mudah2an keisha cepat sembuh ^^

      Delete
  7. Assalamualaikum. semoga anak nabila cepat sembuh. kesiannya tangan dia patah eh?

    ReplyDelete
  8. sian lit kids ni...alhamdulillah pnjg umur :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images