Font dan Size Blog

September 26, 2013

assalamualaikum fellow.

PG tengah nak mencari font yang comel sebenarnya. dan mencari kesesuaian size font blog ni. agar nampak menarik dan boleh di baca. sekarang ni, PG pakai font arial bersize 11. PG suka. sebab ianya comel plus bulat dan size pun comel je PG tengok.



but then, PG risau juga, jika seronok sendiri gitu kan tapi korang pula tak nampak apa yang PG taip. susah juga tu. hehe. so, PG perlukan komen anda jika korang sudi baca entry PG ni. nak tengok samada kesesuaian font dan size blog PG ni ngam ke tak. PG amat - amat hargai komen dari anda semua ^^ terima kasih ya .

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. Ok juga kak..yang penting mudah di baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. terima kasih asha ^^
      PG tukar font lagi ni ;D

      Delete
  2. PG kalau boleh besarkan sikit jer... saiz 12 ke? sekadar bagi pandangan... ^_^

    erm...tadi ada terbaca kat blog cik itah@RRP, dia inform bila nak buka blog PG ada notification danger malware ahead...PG check yer nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis farah.
      alamak, sebelum ni kak mialiana pun ada bagitau benda yang sama. then PG detect ada malware dekat blog lindarosman. PG da buang, tapi ye ke masih ada? heeee tolong!!!! PG tak reti nak fix it macam mana :(

      Delete
  3. ngam da tu..rasanya da ok , kecik comel gitu..hee :)

    blog PG da ok , sy pun da boleh masuk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. terima kasih cik itah :)
      harapnya lepas ni tak da masalah lagi dekat blog PG :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images