Email Google

September 03, 2013

tak suka la dengan email by google sekarang ni. kenapa nak kena asingkan social dengan promotions tu? and primary too. kan senang kalau sekali email sahaja. senang nak tengok mana - mana email yang latest. huhu.



much love. PG (hari ini hari mood malas!)

You Might Also Like

4 comments

  1. Assalamualaikum, sheila rasa bagus gak dia asingkan semua ni. senang nak tahu email yang spam atau tak penting untuk kitaa :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam sis. hehe. ok, lepas ni kena alert la benda ni :)
    sebab PG jarang nak buka email kecuali nampak noti email yang penting dan mmg di tunggu2. like email dari Nuffnang :D hehe

    ReplyDelete
  3. Mieya dah jarang guna gmail. Sekarang nie lebih tertumpu dengan akaun dekat Yahoo je..

    ReplyDelete
  4. hehe. PG ada dua2 sekali :) tapi more to google la, sebab hari tu kan google kata nak tarik balik akaun blogger kalau tak log in menggunakan gmail. hurm. macam2 je kan :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images