Draft DONE ^^ Terima Kasih Nuffnang ^^

September 13, 2013

assalamualaikum again fellow!

horey! hep - hep horey! wa, gembira pula rasa hati ^^ ok, PG nak share lagi ni. ewah - ewah, banyak benda nak share kan ^^ remember entry Great News - Terima Kasih Nuffnang! dan entry Sponsored Post - Terima Kasih Nuffnang! yang lepas? yes. PG da selesaikan draft tersebut dan telah pun submit kepada cik Anne, kekasih boyfren PG mr. nuffynang.


so! korang jangan lupa take note date 20 Sept 2013 tersebut. sebab entry Sponsored Post PG akan berada live dalam masa 48 jam di front page blog PG ^^ 

Thanks so much Nuffnang!, Thanks so much ESCAPE, CELCOM, also Thanks so much cik Anne from Nuffnang, sebab sudi menjadi 'kaunter pertanyaan' pada soalan - soalan PG ^^ terima kasih! Jika ada lagi segmen, email to me je ye :D

much love. PG

You Might Also Like

11 comments

  1. wah tahniah PG, Farah tumpang happy untuk PG...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe. terima kasih sis ^^
      rezeki masyukkkkk ^^

      Delete
  3. Tahniah
    Mcm ne erk dpt sponsored post nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis mimi ^^
      hurm, macam mana nak cakap erk. sebab PG pun tak berapa sangat tahu bab2 ni. mungkin pemilihan random kot ya ^^ inshaAllah, rezeki sis mimi kat sini pun inshaAllah ada ^^

      Delete
  4. tahniah PG! semoga selalu dimurahkan rezeki yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih luqman! ahaha. k, inshaAllah. dan doakan PG sentiasa di permurahkan dengan rezeki ya ^^ amin - amin ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images