daftar shout busuk : laman percuma untuk bloggers

September 21, 2013

assalamualaikum ^^

jika ada yang perasan, PG sekali lagi menukar kotak shoutmix PG. sebenarnya sebelum ini PG adalah pengguna shoutmix busuk.org tu. tapi tak tahu pula kenapa agaknya dekat ofic PG, bila nak buka blog sendiri, shoutmix tak muncul - muncul. maka, ianya agak menyukarkan juga untuk PG membalas jejak - jejak dari kengkawan bloggers. then masa tu juga PG decide tukar menggunakan cbox shoutmix tu pula. yang tu ok pula dekat ofic. huhu. ye la, dekat ofic kan laman blogger ni tak di 'blok' hehe. maka! nak membalas jejak memang tahap dewa bersuka ria la. erp. mana tau dewa pernah bersuka ria? hehe. ok, so! bagi mereka - mereka yang tidak tahu dan ingin tahu apakah kebaikan memakai shout by busuk ini, mari baca sat, PG share kat bawah ni.



1. Real-time chat - Maknanya anda tak perlu lagi nak refresh shoutbox anda
setiap kali nak tengok mesej baru.

2. Custom smilies - Kami menyediakan hampir 100 bentuk emoticon smilies untuk
anda. Bukan itu saja, anda juga boleh menggunakan smiley anda sendiri
dan boleh pilih sama ada ingin menggunakan bersama smilies kami ataupun
menggunakan smilies anda sahaja.

3. Theme Customizable - Anda juga boleh customize theme color pada shoutbox
anda mengikut color yang anda sukai atau bersesuaian dengan laman web anda.

4. BadWord filter - Tak suka dengan sesuatu perkataan? Anda boleh filter
perkataan tersebut dan menggantikannya dengan perkataan yang lain.

5. Ban system - Anda boleh menggunakan ban system kami untuk menghalang sesiapa
sahaja daripada menggunakan shoutbox anda.

6. Online user counter - Memaparkan bilangan user online yang sedang
menggunakan shoutbox anda.

7. FREE! - Dan yang paling penting sekali, shoutbox yang kami sediakan ini
adalah percuma!  
Untuk sebarang cadangan/komen, hantarkan email ke busuk.org[at]gmail.com

ya betul. ianya percuma! korang signup je la. harap - harap lepas ni, shout by busuk.org tak kena banned pula dekat ofic. jenuh juga nak menukarnya nanti ^^ selamat malam semua!

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images