Awesome List │Blogger di perlukan

September 28, 2013

assalamualaikum fellow.

sebenarnya PG agak berat hati nak buang senarai blogger yang PG follow. sebab PG sayang kat korang semua. dan mana yang latest, selalu update dan berada di atas, memang PG selalunya senang sahaja nak pegi, klik terus. dan dalam erti kata yang lain, memang korang akan menjadi faveret PG.



but then, bila PG da buang senarai bloglist yang PG follow, to sad sebab PG tak tahu blog mana yang sedang online dan blog mana yang tengah update entry mereka.

and PG tengah fikirkan satu benda, iaitu untuk buat senarai by senarai untuk PG senang ziarah kamu. tapi PG perlukan bantuan kamu sama, iaitu dengan korang letak kan url blog korang dekat kotak entry PG ni. dan PG akan senaraikan korang dalam senarai AWESOME! PG. boleh tak? kalau tak boleh, its ok. PG tak paksa. tapi ni lah caranya yang mudah dan senang PG ziarah blog kamu selain korang tinggalkan jejak dalam kotak Pusat Pengaduan Awam PG tu. terima kasih ya :) Mieya Atiera one of blogger yang PG kerap masuk. kalau tak ziarah blog beliau, memang tak senang hidup ;)

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. Assalamualaikum. Saya galakkan PG untuk buat bloglist tu. PG kumpulan Wonderpets. Bloglist saya ni pun masih perlu dikemaskini. Rasanya, lepas final exam baru nak uruskan.
    http://ismifahmi.blogspot.com/p/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  2. salam PG, kalau tidak keberatan, marilah kita exchange link blog kita... hihih...

    ni url blog mama yang tak bape nak best tu...
    http://mamamamy.blogspot.com

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images