Win Yourself a Pair of Invites Raya with Nuffnang and Papa John’s Pizza NOW :)

August 26, 2013

Hollas Fellas. Assalamualaikum Again. Ni PG nak share dengan kengkawan Nuffy PG, yang mana Nuffnang and Papa John's Pizza nak jemput datang beraya dengan mereka on this September! PG kalau bab - bab makan ni, memang super eksited sebenarnya. tapi, memandangkan VENUEnya adalah jauh dari tanah kelahiran PG, maka ! haruslah sedarkan diri sendiri, jangan bermimpi nak attend. nak makan free pun jangan lah nak bermimpi bagai :( tapi korang yang berdekatan dengan VENUE memang boleh dan sangat - sangatlah boleh je pegi kan.

here the detail of :

Celebrate Raya with Nuffnang and Papa John’s Pizza
Date: 7th September 2013 (Saturday)
Time: 7.00PM – 10.00PM (Registration will start at 6.30PM)
Venue: Papa John’s Pizza, Ground Floor, Centrepoint, Bandar Utama

Tapi ! ye, ada tapi lagi. sebelum korang boleh menjoinkan diri, ada pesanan penaja dari Encik Boyfie aku Mr. Nuffy tu, dia habaq. 
" If you would like to join us for some top-notch pizza this Raya, we will be giving out 25 pairs of invites for you to join our Raya celebration  ... bla bla ... VENUE kat atas " and . and ... apa yang perlu korang buat is :

What you need to do to get win yourself a pair of invites is:
1. Snap a picture of yourself in the Papa John’s coloursred, green and white!
For example:


2. Share it on Instagram. Be sure to tag @Nuffnang and #PapaJohnsMalaysia.
3. Fill in the form below to submit your entry. Don’t forget to include your Instagram permalink!
4. The deadline to submit your entries is by 12pm, 2nd September 2013 (Monday).
"The top 25 most creative photos will win themselves ONE pair of invites for pizzas galore at Papa John’s Pizza! There will also be fun and games at the event with attractive prizes to be won! "


nyummy wei !



So, don’t miss out! Come join us at Papa Johns Pizza, Centrepoint, Bandar Utama and end your Raya festivities with a bang! See you there!

Terms & Conditions
1. This contest is open for Glitterati Nuffnangers only.
2. Judge’s decision is final and binding. No correspondence shall be entertained.
3. Protected Instagram profiles with updates that are not traceable by Nuffnang will not be accepted as participation to the event.
4. Be sure to RSVP when you’ve received our invitation. Failure to do so will result in invites being passed on to those in the waiting list.

so kengkawan ! apa lagi yang korang tunggu ? Snap korang punya gambar yang paling lawa - lawa tu, yang kacak - kacak bagai tu and send ! senang je kan ? hehe.  Good Luck !

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. wah menarik tertarik dan memang da boom ni PG...thanks for sharing... *_^ ...happy monday...

    ReplyDelete
  2. tu la pasal farah. jelesla PG tak dpt nak join sama ;)
    ar yg ni farah boleh pegi. tengok wayang, jangan :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images