Shine On dengan Libresse !

August 24, 2013

inspirasi? Assalamualaikum ! hidup tanpa inspirasi, kadang seperti hidup tanpa arah tujuan. betul ke? sebut pasal inspirasi. bukan apa. bila kita menjadikan 'seseorang' sebagai role model kita atau 'inspirasi', maka otomatiknya kita akan merasa sesuatu perasaan yang akan membawa kita ke depan. i mean, PERANGSANG KEYAKINAN ! cuba berhenti sebentar dari berfikir benda lain dan cuba tanya diri sendiri hari ini nak buat apa. dan jadikan 'seseorang' sebagai 'inspirasi' untuk kita merangsang diri sendiri untuk buat apa yang kita nak. tapi kena tetapkan sekali dengan KEYAKINAN ! tau.

contohnya. pagi ni, PG tengah tonton 'Selera @TV3' rasa nak masak apa yang pengacara LYA ni masak. simple dan mudah je PG tengok. so ! 'inspirasi' kan diri beliau sebagai perangsang keyakinan untuk kita masak dan buat seperti apa yang beliau buat. mungkin tak sama. tapi sekurang - kurangnya kita akan ada rasa yakin dalam ingin berjaya untuk melakukannya.

"Anda mahukan inspirasi? Sedikit motivasi? Ataupun perangsang keyakinan? Inilah tempatnya! Di sini kami muatkan pelbagai kisah menarik mengenai Usahawan Wanita Libresse, produk-produk unik hasil ilham kreativiti mereka serta pautan-pautan berguna untuk membantu
anda memulakan perniagaan!

Setiap peringkat dalam kehidupan umpama membuka lembaran yang baru. Punya liku dan cabarannya yang tersendiri. Kami di Libresse akan setia di sisi anda menyokong setiap langkah. Shine On!"
sebut pasal itu, PG nak share dengan korang ads by Nuffnang co Libresse ! iaitu 'Shine On'. yang mana Lot of Women yang berjaya dalam kerjaya mereka, di kongsi di sana. korang boleh layari laman web Livelibresse.com.my. kot - kot ada yang korang boleh jadikan as korang punya 'inspirasi' ? :)

much love. PG!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images