Setia dengan Nuffnang Ya :)

August 23, 2013

hollas fellas, and assalamualaikum. ya, aku setuju dengan apa yang di tulis oleh uncle hasrulhassan empunya blog hasrulhassan.com. pandangan beliau mengenai Sebab Income Nuffnang Tak Gerak. jemput baca entry beliau ya.

honestly, i'm the one ever yang tak reti - reti nak rajinkan diri nak melaporkan diri dengan mr. nuffnang. may i col them mr. nuffnang ke? sebab aku nak berbaik semula dengan mereka. hehe. tak reti - reti bab tu, dan tak reti - reti nak merajinkan diri menjawap survery, tak reti - reti nak bertanya kabar baik, sihat ke, sakit ke apa ke, dan tak reti - reti nak kenalkan mr. nuffnang dengan korang semua.

aku bukan tak nak buat tu semua. cuma aku rasa, aku tak berapa pandai nak menjawap survey dan aku rasa aku tak layak bersama mereka. kenapa? sebab, aku rasa blog aku blog kaki 5 tepi jalan je. yang mana para sahabat mr. nuffnang tak kan nak pandang aku pun. sobsob.


pakcik gugil ! saya pinjam gambar awak !

tapi . tapi . aku rasa aku patut berubah. sebab apa? sebab mr. nuffnang sangat baik. bukan pada aku sahaja. tapi pada orang lain juga. sebelum ini aku da pernah dapat cek dari mr. nuffnang sebanyak 2 kali, sebab menyebab juga kenapa aku patut setia dengan mr. nuffnang dan tak akan khianati cintanya :D . masyuk la masa tu. lepas tu, aku first time dapat BE. tapi aku tak berapa reti sangat pasal benda ni. and aku starting juga perhatikan keyword yang sesuai untuk menarik pembaca masuk blog aku and ya, menarik hopely menarik sama mr. nuffy agar sentiasa bertandang dalam blog PG ni ;)

sebut pasal tu, PG perasan yang mana blog PG sekarang, sentiasa ada ads dari mr. nuffnang. best je tengok ads tu berputar - putar. terasa diri di hargai pula :D terima kasih en. nuffnang :) lepas ni, saya akan sentiasa kenalkan awak dekat kengkawan saya ! :D ok. PG stop kat sini dulu ya.

much love. PG !

Oh ya, sebelum PG terlupa. mari baca Tips Dapatkn Buffered Earning dari En. Nuffnang :)

You Might Also Like

2 comments

  1. nuffnang ni baik hati. staff diorang pun awesome. kalau email, laju je reply. haha!

    banyak buat event pulak tu. sayang nuffnang! haha!

    ReplyDelete
  2. Hehe. Kena sayang ketat2 kan nik ;)
    Nak rajinkan diri semula ni nik ;D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images