#Projek3R - Episod 1

August 31, 2013

Projek3R sudah muncul! gegurl out there, jangan lupakan saksikan all then Projek tau. PG memang suka dan minat giler dengan 3R punya program ni. since keluaran pertama mereka lagi! program santai dan bersahaja ni, memang best! lagi pun banyak info yang di sharing bersama untuk pengetahuan kita, lebih - lebih to gegurl :)

bagi korang yang tak tahu, Projek3R telah pun ke udara pada minggu lepas. baru episod pertama. maka, bagi korang yang terlepas pandang nak tengok siri minggu lepas punya episod tu, korang can check this out here #PROJEK3R - Episod 1.  dan dan, nak tengok gambar - gambar aktiviti Projek3R minggu lepas, check this site Facebook : https://www.facebook.com/hashtag/projek3r ! senang je kan :)



Dalam episod ini, calon-calon hos 3R dibawa untuk melakukan cabaran lasak. Kriteria-kriteria yang diuji antaranya ialah semangat bekerjasama dalam pasukan selain melihat keberanian dan keyakinan peribadi dalam mengatasi cabaran-cabaran yang diberikan.

so korang ! hari ni jangan lupa temujanji kita ye, Projek3R - Episod 2 :) sebab di fahamkan, minggu ini ada penyingkiran berlaku. sedih pula kalau da bab penyingkiran ni. ye la, baru juga sesi suai kenal kan. da rasa seperti keluarga. tup - tup terpaksa berpisah pula. sobsob ~

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. dah lama kan rancangan 3R ni tak ke udara ,, lama jugak menyepi , tup2 ni baru ada balik ya! :D

    ReplyDelete
  2. yup azwa :) and kali ni dorg nak cari pengacara baru pula :)

    ReplyDelete
  3. Assalam,

    Mamawana pun rasa dahh lama tidak nonton 3R ini...hmmm menarik kan

    ReplyDelete
  4. Wssalam mama,
    ah'ah, program yg menarik. lot of info berkaitan wanita :)

    ReplyDelete
  5. Bru tahu nih...thanks info..

    P/s kalo dh update survey xpyh letak smla.code nuffnang tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome sis :)
      # ok! thanks ya sis. PG nak belajar lagi ni mcm mana nak dpt kan cpuv tu :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images