Pembayang 'Berbadan Dua' TEKA SUARA HOT FM : MENANG 80,000 RIBU RINGGIT MALAYSIA !

August 28, 2013

morning. assalamualaikum fellas. ok ! Meja da clear se clear nya. kepala pun tak serabut da. maka ! masa untuk plan kerja seterusnya. tapi sebelum itu, PG nak sebarkan kat korang semua, yang minat dan gila sangat dekat radio hot fm tu, sebab mereka tengah ada duit sebanyak ringgit malaysia lapan puluh ribu riban tu, yang nak di berikan kepada seorang pemenang yang berjaya meneka dengan betul 5 SUARA yang mereka cari ! da mencecah ke jumlah tu. fuyooo!

pakcik gugil, saya pinjam gambar awak lagi :D

so, good luck pada korang semua ! usaha tangga kejayaan bah kan :D nanti kita sambung lagi, sebab PG ada kerja nak kena buat ! :)

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images