Paku Pontianak WAJIB TONTON

August 23, 2013

assalamualaikum. hollas fellas ! wa bersemangat aku nak update blog hari ini. semoga kerajinan aku akan datang beribu riban. sebab aku mulai sedih dek kerana tak kemaskini blog, trafik blog jatuh dari 100% ke 01%. hehe. belum lagi BE tak pernah datang lagi. sedih aku lagi bermilion - milion. tengok bloggers lain, cukup sonok dan sakan je tulis entry pasal BE yang mereka dapat dari Nuffnang. i? huhu. wahai sedara mara pakcik nuffnang, aku budak baik. maka ! jangan tinggalkan saya ya ;( BE come to please again? maybe? :D

ok ! lupakan tentang itu seketika. nanti aku pi merayu dekat pakcik nuffnang je la. tengok tajuk atas tu, korang da rasa seram ke tak? please say seram ! semalam aku pegi tonton wayang Paku Pontianak dengan en. suami. lepas je selesai bengkel kat promenade, kota kinabalu sabah, terus minta suami beli tiket wayang ni. memandangkan kemarin 22 Ogos 2013 hari pertama wayang ni keluar, terus ajak suami.

my review tentang ini? uqasha sangat comel. da namanya 'ponti' kan. tak da pun aku dengar ponti ni mesti cantik ke tidak masa hayatnya masi ada. hehe. masa jadi ponti je jadi tak cantik. jadi, lakonan uqasha as melati a.k.a 'pontianak' memang cantik. hehe. natural beauty. untunglah si adam a.k.a pekin ni jadi en. tunang uqasha. keseluruhan cerita, aku suka sound movie ni. memang menyeramkan. dan aku sarankan korang pegi la tengok sama. jangan tengok kat DVD la. tak best pula nanti. hehe. and ya, uqasha boleh menari apa. even aku nampak mcm keras sikit la badan tu kan. tapi she did well !

k ! korang kena tontonlah. sebab aku tak nak cerita panjang lebar. kang korang tak de 'suprise' pula kat situ. jom tonton lepas balik kerja !

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. macam menarik dan bila dengar dengar promo tertarik hati juga nak pergi menonton PG, tapiiii... tengah preggy macam ni sesuai ke tengok cerita hantu... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. alololo. comeinya :) alamak, kalau part tu PG tak reti nak bg jawapan. takut kang, farah pegi tonton pula :D ok tak pa ! beli dvd lepas ni ;) tengok kat umah dengan en. suami farah. okei? :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images