Nuffnang Blogbuster Campaigns : Ambi Pur Home Tectonic

August 26, 2013

Nuffnang Blogbuster Campaigns datang lagi wei. Assalamualaikum. hollas fellas ~ and ya, untuk kesekian kalinya juga, PG mengundurkan diri lebih awal dari menyertainya. sobsob. bukan sebab takut kalah :D tapi, PG sangatlah tak reti bagai nak make vidoe :( kalau ada sapa nak ajar, mungkin bolehlah PG joinkan diri :D apa pun, terima kasih buat encek nuffy, sebab memberikan peluang kat PG untuk turut sama menyertai campaigns ini. and untuk itu, PG nak sharekan untuk korang sama kempen Ambi Pur Home Tectonic, sudah tentunya dari Ambi Pur produk kan. encek nuffy, terima kasih ya panjangkan kempen ini untuk saya :) 


Deadline Video 27 Aug 2013 tapi dalam email mention 23 Aug 2013. rasanya yang betul is 27 Aug 2013 :)

Hi blogger,

Here's an update with regards to the Ambi Pur Home Tectonic Blogbuster campaign.

For those of you who did not get a chance to participate, good news as the deadline for video submissions has been extended to 23 August! However if you have submitted and still wish to do so, multiple entries are always welcomed.

The details of this campaign once again are as follows:

Campaign Name:
Ambi Pur Home Tectonic

Video Submission Deadline:
23 August 2013

Campaign Period:
09 September 2013 to 30 September 2013

You Will earn:
RM0.50 for each complete play of the video that is shown on your ad unit (this rate applies to Glitterati members only).

As this is a first of its kind Campaign, we understand that many of our Nuffnangers have questions about this campaign. Here is a summary of what to do:

1. Record a short video (approx. 10 seconds) based on the brief given in your Blogbuster tab.
2. Upload your video in the space provided. You may upload up to 5 videos.
3. If your video(s) is chosen for the campaign, it will be shown on the ad displayed on your blog. Kindly note that if your video(s) is not chosen, the ad will not show up on your blog.
4. Please note that approved videos will be compressed and branding may be added to the end depending on the requirements of the campaign.

For more information about the campaign, just login to your Nuffnang Dashboard and click on the additional tab titled "Blogbuster" under "Services".

If you have any further questions regarding this Blogbuster campaign, please write in to our Helpdesk. Kindly take note of the submissions deadline, and we look forward to your submission!

P.S. your blog has been selected to run this Blogbuster campaign based on your survey preference to run Expandable ads. If you wish to be excluded from future Blogbuster campaigns, kindly leave a message at our helpdesk (http://www.nuffnang.com.my/help/).


Regards,
The Nuffnang Team

THIS IS A COMPUTER GENERATED MESSAGE. PLEASE DO NOT REPLY

oh ya, bagi korang yang tidak tahu apa itu Nuffnang Blogbuster Campaigns, bolehlah baca kat SINI :) ok. ecok da last date penghantaran video. korang yang pakar dan lagi arif tu, boleh je kot kan siapkan video dengan segera mungkin? :D Good Luck ya ! 

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. esok last date? mmg x sompek lah.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah rara :) nak join ke? sempat lagi ni nak make it video tau. ecok hantar :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images