LINE !

August 27, 2013

 pakcik gugil, pinjam sat gambar awak !

LINE! Ya. PG tahu korang punya apps line dekat mobile fon korang canggih tu kan? PG pun ada. tapi baru donlod hari ni dan baru nak belajar pakai. hehe. ni la kalau orang kata, dunia internet hanya di hujung jari saja. di hujung jari pun, jangan di salah guna, sudah la ya :D sebut pasal LINE ! jikalau korang tidak tahu, Malaysia punya duta untuk INI. tak lain tak bukan, NEALOFA & NAZIM OTHMAN. tapi kenapa dalam iklan kat TV3 tu ada sorang lagi mamat tu erk. sapa ntah nama dia tu, PG lupa da.

Nazim & Nealofa - kredit to : Nisa Kay

so korang, kalau tak cukup - cukup lagi pakai whatspp, wechat bagai. talk semua. bolehlah donlod LINE sama.

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. elo pg..ada cematpong tapi blum donlod line..okey ke line tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. elo sue bee. ok kot. mungkin sebab PG suka dengan cartoon2 yang cute tu, so PG rasa ok kot. tak jelajah lagi benda tu :D awak donlod la, try tengok mcm mana :) free je pun kan :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images