Kempen Rambutmu Mahkotamu by DOVE

August 31, 2013

Rambutmu Mahkotamu! Morning people. Assalamualaikum ! 

PG nak share ads dari encik boyfie PG, mr. Nuffnang dengan korang, yang mana DOVE ! sekarang tengah menjalankan kempen atau erti kata lain 'berhasrat' mendapatkan 10,000 suara wanita Malaysia bagi menyatakan aspirasi mereka jika bebas daripada rambut gugur ! seterusnya akan menyumbangkan RM10,000 kepada pelbagai badan kebajikan wanita melalui Dove Empowerment Fund bagi membantu para wanita di luar sana yang kurang bernasib baik bagi menikmati kehidupan yang lebih bermakna. dan untuk pengetahuan korang, PG one of Malaysians People yang punya masalah dengan keguguran rambut yang sanga kronik ! :( Tolong PG DOVE !!!! uwarghhhhh....


bersesuaian dengan Matlamat Kempen DOVE iaitu:

"Dove beriltizam untuk memperkasa dan mendorong wanita mecapai aspirasi yang dicita – tetapi kami perlukan bantuan anda."

So ! bagaimana untuk kita dapat membantu kempen ini? mudah sahaja kengkawan PG. DENGAN mengikuti tiga langkah seperti image di bawah. jangan lupa isikan ruangan yang di kehendaki tau. kot - kot joinkn diri dapat menang hadiah dari DOVE, best juga tu ! :D


tak cukup setakat itu kengkawan, dengan Dove Empowerment Fund 100 wanita daripada 10,000 yang ingin membantu wanita-wanita lain akan dipilih oleh Dove untuk mengalami dan menikmati program seperti di bawah ni tau. bestkan? PG kalau dapat Produk Dove Hair Fall Rescue tu pun, da kira bersyukur sangat - sangat !

• Sesi dandanan dan pemanjaan diri
• Produk Dove Hair Fall Rescue
• Bengkel latihan bersama tokoh-tokoh wanita
• Kelas pendandanan diri


PG da 'HANTAR'

Tanda PG SUPPORT Kempen ini. Terima Kasih DOVE
#nak kirim produk tu, jangan malu - malu tanya address ya. hehe :D

Come and see Facebook DOVE : www.facebook.com/DoveHairMalaysia NOW Peeps!

much love. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images