iklan nuffnang tidak keluar!

assalamualaikum fellow. ni PG nak tanya korang, kot - kot korang ada masalah yang sama dengan PG. sebab PG baru perasan yang mana iklan dari encik nuffy, tak muncul di blog PG. pelik bin hairan juga ni. korang perasan atau PC tradisional PG sebenarnya yang bermasalah tak boleh nak terima sebarang iklan berterbangan di udara?


tiga - tiga iklan tak muncul :( semoga encik nuffy ads segera sembuh !

much love. PG

Comments

  1. Mungkin sebab tak ada iklan yang bersesuaian untuk blog nie masa nie. Btw, iklan kat skycrapper ada je berterbangan.

    Don't worry okey.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke mia. ok, kita ingatkan ada masalah dengan html code nuffnang tadi.
      thanks ya mia :)

      Delete
  2. yg bawah keluar tu.yg atas tu mmg jarang2 keluar kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ok rara. sebab tadi, 3 sekali iklan tak keluar, and icon nuffnang tak keluar. risau juga kalau ada masalah dengan coding kan. hopely lepas ni ok. :)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara