Unik ! Binaan Rumah di Tengah Sungai

July 12, 2013

assalamualaikum. hollas fellas. salam jumaat, hari penghulu segala hari dari PG. dan salam ramadhan ke 3 untuk mereka yang berpuasa bersama PG :) yang kaum kaum hawa tengah teetttt tu, ala rugi la tak dapat berpuasa dengan PG. hehe. ok, part tu di maafkan la ye :D

anyway, PG just nak share dengan korang tentang tajuk kat atas tu. memandangkan PG tak de idea nak tulis apa kat sini ;) cantik kan gambar kat bawah ni. yup, memang pelik sebenarnya. mula mula nampak gambar ni, telintas di otak minda, macam mana kalau air pasang, ombak ke aper ke. apa jadi dengan rumah tu? binaan rumah di kabarkan since tahun 1968. wow! sukar untuk di percaya kan? korang baca Misteri Binaan Rumah di Tengah Sungai untuk lebih lanjut k ;)



unik dan cantik ;)

much love. PG

You Might Also Like

6 comments

  1. cntik..
    cm mn duk tgh2 tu yea..
    x takut kew??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice view kan acik :)
      mcm mn tu, PG pun tak tahu mcm mana.
      mrk2 yang pernah ddk sana je tahu mcm rasanya kan :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. semua orang takut kot kan sis :)
      tak berani la kalau ada apa2 jadi tiba2. tak sempat nak lari ke mana. :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images