Super SIBOK!

July 05, 2013

assalamualaikum. hollas fellas. yes, PG was here. and ya. korang apa kabar? adoi. serius, rindu nak say something here. sebab banyak benda nak buat and kena fikirkan. so, memang PG agak tak de idea nak tulis something kat sini. oh ya, untuk cik khairunnisa kalau tak silap, yes. PG masih membuka offer untuk menjadi penaja segmen awak. so, just mention la bila nak make it segmen k. nanti deal dengan PG je hadiah tu. sebab PG agak bz, so agak lambat sikit nak buka fan page FB PG tu :) sorry erk syg ;)

argh. dalam dua minggu ni memang agak pack juga jadual sebenarnya. balik dari bercuti ke kuala lumpur also, ipoh perak hari tu, selang beberapa hari terus PG pegi kem bina negara, kundasang sabah. penat tak abis lagi sebenarnya. masuk ofic je terus banyak benda nak kena fikir. nak selesaikan masalah masalah dalaman ofic ni. wa. da lagak pengarah pula kan. en. bos PG pun tak sibok macam PG. PG je sibok mengada la tu nak belagak pengarah. ahaha. 


pakcik google, pinjam gambar ya :D

and, ya. PG minta maaf sangat dan sangat sebab tak sempat nak reply mana mana jejak kengkawan blog yang ziarah masuk blog PG. PG minta maaf ya. inshAllah, free nanti, PG sure akan balas jejak korang dan update blog PG as soon as possible ;( 

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images