Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog : DIDAKWA TIGA PERTUDUHAN.

July 19, 2013

BLOGGER SEKS DIDAKWA TIGA PERTUDUHAN. Assalamualaikum. hollas fellas. hari ini dan PG perhatikan beberapa hari ini, hangat di blog-blog, media also di berita isu berkaitan dengan dua blogger ini. PG tidak mengikuti dengan jelas cerita mereka berdua ini since PG pernah menulis tentang mereka sebelum ini dan menganggap mereka telah pun berhenti membuat sesuatu yang akan memalukan diri mereka sendiri sebenarnya. 


tapi nampak gayanya, isu ini berlarutan semula dengan isu penerbitan satu gambar oleh mereka yang mana kandungan gambar dan komen yang bertajuk "Selamat Berbuka Puasa (dengan Bak Kut Teh.. Wangi, enak, menyelerakan!!!)" yang mengandungi logo halal yang telah di muat naik dalam laman facebook mereka iaitu https://www.facebook.com/alvivi.swingers.

Ringkasan:

Pertuduhan Pertama: Mereka bersama-sama menerbitkan satu gambar sound like "Selamat Berbuka Puasa (dengan Bak Kut Teh.. Wangi, enak, menyelerakan!!!)" yang mengandungi logo halal.
Pertuduhan Kedua: Mereka mempamerkan gambar-gambar lucah di laman http://alviviswingers.tumblr.com 
as a rakyat Malaysia yang memang dalam Malaysia punya pelbagai kaum. dan mempunyai agama masing-masing. PG harap, benda ini akan menjadi pengajaran buat mereka berdua, berikutan dengan penahan alvin di penjara sungai buloh, manakala vivian pula di letakkan di penjara kajang. semoga ada keinsafan yang timbul pada diri mereka. sayangnya seribu kali sayang. tahu tak betapa peritnya duduk dalam penjara tu. huhu.

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. memang patut depa kena tindakan...memalukan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. semoga benda ini tidak akan lagi berulang.

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images