MASYUK ! : ELAUN BERTUGAS PRU13 TELAH DITERIMA

July 19, 2013

Assalamualaikum ! hollas fellas kengkawan bertugas PRU13 PG yang ada kat mana-mana tu. ni PG nak war-warkan, yang mana PG telah pun menerima elaun bertugas tersebut minggu lepas. adoi ! syok sendiri da sebab da masyuk. la ni baru nak update da dapat :D jahat ! PG dapat lot of komen dari sini dan sini bab elaun tuntutan baru-baru ni. dan PG harap korang yang masih tak dapat tu, sabar menanti ya :) PG doakan korang akan dapat sebelum raya ni, masyuk la sikit kan. bagi yang gomen tu, boleh la kot bebelanja as korang tahu, bonus baru nak di kaji kan :D


pakcik google, pinjam gambar awak sat ! >.<

ok. itu sahaja kot nak bagitau korang. saja nak share dengan korang kan. sebab ye la da menanti dengan begitu lama. hari-hari dok cek account sampai pak guard pun kalau bejaga 24 jam kat mesin atm tu, boleh tidak dia cam muka PG ni. hehe. nasiblah PG cuma cek maybank2u. 

tapi till todays, masih tak tahu nak buat apa dengan duet tu. think simpan je la kan. gaji bulan julai ni kena beli barang untuk sambutan aidilfitri yang bakal tiba. sure la kering lepas tu. sekurang-kurangnya ada saving, ok sikit nak tunggu till ogos punya gaji. ar, korang pun kena saving sama tau. tapi, kalau ada ada rezeki melekat dengan pertukaran matawang asing yang PG tunggu-tunggu tu, waaaaaaa raya sakan la PG tahun ni. inshaAllah! Oh, PG as Kerani Pengundian dapat dalam RM365.00. masyuk la :)

much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. laaaa..ingatkan same ngan jumlah duit dalam gmbar tu..kalau x nak jugak la join masa PRU akan datang.hehe..tp oklah tu kan..boleh buat raya.

    Nasi Lemak Ikan Aye

    ReplyDelete
  2. hehe. gempak sikit kan :)
    thanks cik Aann ziarah blog PG :)

    ReplyDelete
  3. nasib baik kata pakchik google punya...kalau tak remy nak seketul duit tu tadi....he..
    selamat berpuasa puan gojes....

    ReplyDelete
  4. pgg.mcm mna dgn elaun lain2? ada tuntut x?

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images