Giveaway 10K Followers Mialiana.com

July 17, 2013

assalamualaikum. holla fellas. sebagai tanda support untuk blog kakak mia kali ni, PG nak join contest by kak mialiana.com. PG pun da agak lama juga tak join segmen bagai. korang yang nak join sama, masih sempat untuk berbuat demikian tau. sebab contest tamat pada 21 Julai 2013 ni. hadiah pun superB! :) mudah2an adalah rezeki melekat kat blog PG ni. :)


Giveaway 10K Followers Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013, iaitu tepat jam 5.45 petang sehingga 11.59 malam 21 Julai 2013. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Mialiana.com, Add Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  3. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entri bertajuk Giveaway 10K Followers Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senarai sponsor :
Kerinchi | MyKeledek | Fanpage
Alycia | Fanpage
Aida Hanafiah
Amir Rofie | Google+
Chekgu Skolah | Fanpage
Anastasyea | Google+
Sha Dhira | Fanpage
Rafina Mimi | Fanpage
Paly | Fanpage
Dayang Deno | Fanpage
Cikgu Kaca Mata | Fanpage
Ieta | Fanpage
Deq'Nyss | Google+
Keyme Keymo | Google+
Nur Dzafirah | Fanpage

Senarai hadiah yang ditaja bernilai RM 1,474 :
1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150
1 x Glutaking bernilai RM 150
1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM 35
1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
1 x Teddy Bear bernilai RM 100
2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
1 x Wang Tunai RM 50
1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
3 x Doodle bernilai RM 10
2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
9 x Topup bernilai RM 10
4 x hadiah misteri bernilai RM50.00

jom support Mia Liana ya... join Giveaway ini dengan klik banner di atas...

much Love. PG

You Might Also Like

12 comments

  1. wow hebat hebat hadiahnya.good luck kak.

    ReplyDelete
  2. eh bukan kak.silap.good luck dear!hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ok! kalau boleh nak hadiah wang inggit tu. hehe

      Delete
  3. Saya dari ga yang sama. Datang berkunjung ke sini.Semoga dengan adanya ga sebegini dpt menyambung dan mengeratkan silaturahim sesama blogger. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nasuha :) terima kasih sudi jenguk blog PG :)

      Delete
    2. Bertanam pandan tanamnya rendah,
      Pegaga dan kobis di kolam cermin;
      Salam Ramadhan salam terindah,
      Semoga sukses dalam bersegmen. ^^

      http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

      Dah follow naa :)

      Delete
  4. BLOGWALKING dari segmen Mialiana
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html
    good luck ye..

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen..... all the best puan gojes....

    ReplyDelete
  6. salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway ini. keputusan pemenang akan diumumkan pada 23/7/2013.

    semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  7. salam...ayu dtg dr giveaway yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...sempena besday ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. tahniah ya..

    http://www.mialiana.com/2013/07/gamialiana10kfollowers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry tersalah paste link tadi. ni yang sebenarnya

      http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-cabutan-kedua-giveaway-10k.html

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images