BLOGGER : RISK LEVEL - DANGEROUS!

assalamualaikum. hollas fellas. PG nak tanya ni, jikalau korang pernah mengalami benda yang sama dengan PG. i mean, PG punya blog ni kot atau mana-mana website yang PG buka and keluar benda alah seperti kat bawah ni. RISK LEVEL? Dangerous? yang tu memang PG faham sangat lah. MERBAHAYA. takut dan risau juga kan. 

benda ni da banyak kali keluar sebenarnya. dan bila tanya kengkawan ofic PG, dorang jangan suh klik OK tu. tak tahu la kenapa. so, PG ikut je la kata dorang. tapi rasanya PG kena more to move blog yang tertera dari friendlist PG kot. maybe? korang pula macam mana? sebab ye la, kita da elok elok be dorang punya follower kan, tak kan la pula nak unfollow. rasa macam serba salah pun ada. lagi pun, amercorner blog tu, PG selalu silent reader blog beliau. hurm.

 

PG sayang korang betiga. tapi, mungkin untuk keselamatan blog dan PC tradisional PG, 
maybe PG kena unfollow korang sementara waktu :( maafkan PG ya. 

much love. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara