Skin Sticker For Samsung Galaxy S3 Mini

June 06, 2013

assalamualaikum. holla fellas. since memegang title pemakai tegar Samsung Galaxy S3 Mini PG yang comel kat bawah tu. kerja PG setiap hari ketika lunch waktu hari bekerja dan sekiranya rajin nak berjalan adalah mencari Skin Sticker untuk si Comel Samsung Galaxy S3 Mini PG. tapi, apa kan daya. pusing tiap hari pun, dan berada di kedai yang sama sambil buat muka yang tak berapa nak baby face tu, dan sama juga jawapan yang PG terima setiap kali bertanya dekat mamat minah kedai 'Ada jual Skin Sticker S3 Mini tak kat sini?" dan jawapan yang PG akan terima adalah >>> " Apa itu skin sticker !? " <<< wa. lawalah. baik tutup la kedai korang ! sungguh sodih !


yes, kekasih hati PG sekarang. i love u damn much baby ! :D

bagi korang yang tak tahu dan sebenarnya PG nak minta tolong korang sama, sekiranya ada ternampak benda ni di jual kat online atau kat mana-mana ke, bolehlah kot sampai kat PG ya. sebab PG nak sangat benda alah ni. 

ok. gambar-gambar kat bawah ini adalah contoh Skin Sticker yang PG cari. tapi yang dekat bawah adalah untuk model Samsung Galaxy S3 i9300. sumber dari facebook Yana Michiko.

 

sumber : facebook Yana Michiko

just nice kan? kalau korang punya fon tu berat 10 tan beras dan di tambah lagi dengan penggunaan cover, huh jenuh juga nak pegang time bejalan ke aper ker. tapi kalau pakai ni, dia just nice je. kawan PG pun da pakai. tapi dia model samsung mcm kat atas tu la. kalau Samsung Galaxy S3 Mini PG, memang jenuh la nak mencari kat sini. ):

korang pun harus pakai sama tau. selain dia comel (bagi PG la) dia amat selesa di tangan bila kita pegang. macam mana ringan hp kita tu, pakai ni pun dia still ringan yang sama. uwargh! PG nak juga. sobsob..

salam. PG :(

You Might Also Like

11 comments

  1. comel dan cantiklah PG...cuba browse kat Google...kot kot ada ker kedai yang jual online? mesti ada punya tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan farah ^^
      da browse sedaya mungkin :D tapi tak jumpa lagi. mungkin ada keyword lain kot kan . :(

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. comei3 dan cute3 sangat dear maria :)

      Delete
  3. So cute laaaa! Hehe

    Sy pun guna S3 mini gak.
    Yg La'Fleur . Hehe

    ReplyDelete
  4. hehe. cute kan bad :) kalau awak nampak kat mana ada jual, awak bagitau saya tau :D sebab hp kita sama ! <3

    ReplyDelete
  5. wah..comelnya...Aya pun nk jgk lah skin sticker nie..kena carik nie...Aya pun guna s3 mini jugak..klu dapat, mesti cmelkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comelkan aya ;)
      Nnti kalau ketemu, blh la share dgn PG ya ;)

      Delete
  6. Saya ada..bli kt klantan..ada jual..30 rgt..design british flag lusuh je.try gak cri stu kedah xde untuk s3 mini.s3 je

    ReplyDelete
  7. Saya ada..bli kt klantan..ada jual..30 rgt..design british flag lusuh je.try gak cri stu kedah xde untuk s3 mini.s3 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa. At least ada kan ;)
      Ada gambar tak wak? Nak tengok!
      Blog zerul ape erk?

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images