Program Transformasi Negara Dbkk, Kem Bina Negara Kundasang, Sabah

June 28, 2013

Assalamualaikum. Hollas fellas. Yes, PG was here just now ;) as usual la Urus Setia yang berdedikasi kan. Kursus je mesti jawatan urus setia tu da terpacak kat bahu PG. Ahaha.

Ok, PG update sikit sahaja la erk. Sebab time nak update ni, tengah dengar perkongsian dari Pengarah Biro Tatanegara Sabah, Datuk Hj. Ibrahim Saat, dengan tajuk 'Isu Semasa' sebagai perkongsian malam ni. Petang tadi da berkongsi sedikit pendahuluan bout Tatanegara by Timbalan Biro Tatanegara, PG lupa pula namanya ;) tapi petang punya program PG terlepas nak dengar. Kena balik bilik, bersiap untuk malam ni pula

Ok. Program akan berlangsung selama 3 hari 2 malam. So, ok. PG stop sini dulu, inshaAllah update later ;)

Much love. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. aktifnya PG. anyway, niatkan setiap pekerjaan yang kita lakukan itu sbg ibadah kerana Allah s.w.t. kat Kundansang mesti seronok kan. sejuk. saya penah pegi sana awal bulan Januari hari tu. ada program baktisiswa. rasa nak kesana semla je..hu..hu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi en. zul :) terima kasih singgah blog PG. inshaAllah, ada rezeki, boleh lagi datang ke kundasang sabah ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images