keyboard cemerlang!

Assalamulaikum. Holla fellow. Wa,agak lambat sedikit nak menaip ni. First time connect keyboard  Ipad murah abg PG kat samsung galaxys3 mini PG yang super comel ni, dengan saiz keyboard yang super mini comel sama. Huhu. Menjadikan kejadian alam jejariruncing menaip dengan gerak pantas kuasa dua menjadi kuasa satu tahap siput lambat gila.

Ok takpe. Tinggalkan yang itu, sebab niat kita nak update menggunakan keyboard ni akhirnya tercapai juga. Maksudnya, dengan kepenggunaan benda ni, maka capaian untuk menghapdet belog adalah ditahap seratus peratus suka suker la. It was easy come easy way la. Kat otak kanak-kanak minda, da mulalah nak beli keyboard ala comel loteh like si bambam.ar, ambik ko ^O^

Oh sebut pasal menghapdet blog ni, PG menggunakan aplikasi blogger yang boleh di donlod dari play store dengan percuma. ada 3 aplikasi blogger yang kita nampak hari tu, and pg da try one of them. And satu ni yang kita tengah pakai sekarang ni la kan. Rasanya pg da mention bout this aps before this.hurm. tapi yang tak bestnya menghapdet dari fon ni, nak justify apa benda yang kita da taip panjang lebar tu yang agak poyo sikit. Uwarghhhh!!! Patutlah orang kata draft dulu. Nanti da jumpa cik lappy besar gajah baru la kemas balik ayat tu and publish! Lawala!!!

Oklah. Kita stop kat sini dulu. Macam best pula nak menaip menggunakan keyboard ni ;)

Much love. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara