Kata Hati Saya

June 05, 2013

assalamualaikum. holla fellow. kata hati kadang berubah-ubah kan. kejap kata macam ni. kejap lagi kata macam tu pula. memang azali macam tu la. aku rasa la. korang punya  rasa. aku tak tahu. tapi apa yang boleh aku katakan, kadang bila kita perlu buat keputusan, selalunya ianya bermula dari hati. hati ke minda yang dulu ni? hurm. apa pun, kata hati PG sekarang, macam-macam. 

sebut tentang macam-macam. kata hati aku nak bagitau korang, yang aku sangatlah malas nak update blog. nak kata aku tak de idea, sebenarnya ada. tapi ntahlah. entry da belambak dalam draft. cuma kata hati kata, ayat macam tak sesuai je. tak payahlah post :D

 
wa. agak sukar juga kan bila kita perlu ikut kata hati ni. boleh naik maigrain di buatnya. la ni, 2 3 4 5 jam PG duduk menapak kat sini pun, masih juga tak de idea nak tulis. huhu. mungkin perlu kot ikut step seperti gambar di atas kan? hurm. anyway, khamis lepas PG bercuti ke Labuan, Sabah. later PG story bout that okeis ^^
 
salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. sama la kiteeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. hehe. syukurlah, PG ada geng :D
    hi combiiiiiiiiii !

    ReplyDelete
  3. dulu kalau nak buat entry mesti nak kena fikir ayat bagai tapi sekarang.. buat seringkas mungkin asalkan orang faham.. tapi bila dah siap buat.. eh.. panjang jugak entrynya.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tapi, kalau ikutkan hati, yang panjang tu lagi menarik kan aiza? (:
      tapi ada orang suka yang ringkas dan padat. tapi, macam kurang pula bila kita tengok sendiri. hehe. tapi, bagi PG, kepuasan untuk menulis tu lebih penting kan? setuju tak? (:

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images