Gambar Mesra Hanis Zalikha dan Boyfie

assalamualaikum. morning fellow PG. kalau da cantik, comel, cute, femes memes, artis macam ni, memang ada sahaja benda yang hendak di bual kan, ye dak? kadang, ada cerita 10 tahun yang lalu, berhingus hingusan pun kalau ada, kalau orang tak suker ke, tak tersengaja or di sengaja kan ke, kalau ada niat yang tak elok, memang ada sahaja la benda nak share. huhu. tu nak cari publisti murahan ke aper ke? tau nak tumpang glamour pada orang yang di paparkan cerita-ceritanya yang dulu tu tadi? ar, tepuk dada tanya la selera.


hi, saya hanis zalikha! ;)

kes hanis zalikha ni pula, empunya blog inibelogsaya.blogspot.com, katanya ada gambar mesra alam, yang telah dimuat turun oleh bekas teman lelakinya kat instagram lelaki ni tadi dan kini tersebar di merata media. PG tak nampak lagi gambar tu. tapi, bagi PG, kalau benda-benda da lepas macam ni (like hanis kata, terkenang ke?) tak yah kot nak share. mungkin ada orang suka. sebab nak tahu sapa la kekasih hati hanis ni. tapi, itu kalau dorang masih sepasang kekasih. tapi ni da putus bagai, awat la nak share. tak perlu kot. silap hari bulan, hanis ni pun menyampah. hehe.
kata hanis melalui Sinar Harian;

"Gambar tersebut diambil dua tahun lepas dan lelaki tersebut adalah bekas teman lelaki saya. Dia yang muat naik gambar tersebut di laman Instagram miliknya.
"Saya pun agak tertanya-tanya apa motif di memuat naik gambar itu. Mungkin dia terkenang kembali kot (ketawa). Mula-mula saya tak kisah mengenai gambar tersebut, tetapi bila keluar di dada akhbar dan ada pula yang kata saya kaki propa, jadi tak seronoklah.
"Bagaimanapun saya difahamkan, dia sendiri sudah memadam gambar tersebut. Apa yang berlaku ini saya anggap sebagai lumrah apabila bergelar artis," jelasnya. Kredit : Sinar Harian

apa pun, PG respect dengan sikap terbuka hanis bab ni. ye la, benda da lepas. memang tak perlu la nak kenang semula. dengan kerjaya beliau sekarang ni, sure gempak tak gempak, boleh jumpa boyfie baru se hensem aaron aziz. kan? (: teringat sama dekat entry Hanis Zalikha, Taat Pada Boyfriend ! ahahah

much love. PG

Comments

  1. Replies
    1. betul tu mak :)
      mak offer la dia belakon mak :)

      Delete
  2. Replies
    1. superB betul kan kak mia :)
      semoga perjalanan karier beliau, terus maju dan maju :)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara