Gambar Blogger Mak Dara di Pergunakan !

assalamualaikum. holla fellas. so sorry sebab PG da beberapa hari tak tulis apa kat sini. maaf juga pada yang meninggalkan jejak/komen dekat entry PERMOHONAN TUNTUTAN ELAUN BERTUGAS SEMASA SPR PRU13 yang belum PG balas. PG tengah nak membalasnya semua saat dan tika ini. tapi sebelum tu, ni PG nak share something berkaitan dengan entry Mak Dara, one of PG Fav Lover Blog Ever! iaitu Pencuri Gambar Mak Dara Ini Dah MELAMPAUUU!!!
  


awak sangat too much Pencuri!!

yup. PG nak kata, pencuri tersebut memang too much. dengan ayat yang di guna pakai oleh beliau, amat-amat sangat memalukan mak dara, as gambar mak dara, di pergunakan kat satu laman web. sangatlah tidak sesuai! saya tak faham kenapa awak (pencuri) sanggup mengunakan gambar mak dara! awak tak de akal erk? awak bermain dengan orang yang salah! saya harap awak akan di jumpai dan memohon maaf dengan mak dara. too much!

Much love. PG

Comments

  1. Replies
    1. betul. memang tak elok.
      da mencerminkan benda yang tak elok.
      ada orang kenal mak dara. dan ada yang tidak.
      kalau tak kenal mak dara, memang lain jalan ceritanya. susahlah macam ni.

      Delete
  2. dah la mencuri pastu buat perangai tak senonoh...mmg takde sivik..-_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mime mf. kalau nak sangat pun, ckp la benda elok sikit. naik juga saham mak dara. ni tak. buat jatuh saham, adalah.

      Delete
  3. Dunia Siber nie. macam-macam hal boleh berlaku. Kena sentiasa berhati-hati

    ReplyDelete
  4. betul mia. kadang kita tak sedar, kita sendiri menjadi bahan usikan dunia siber. baik, buruk.

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara