June 07, 2013

assalamualaikum. holla fellas. dan salam jumaat. orang kata hari jumaat, hari yang baik. dan penghulu segala hari. kalau ikut PG, ya itu memang betul. dan hari yang memang di tunggu-tunggula kan. sebab ecok boleh bangun lewat sikit dari kebiasaannya :D korang macam mana pula? mesti punya aktiviti sendiri setiap hari sabtu kan. kalau gomen macam PG ni, sabtu dan ahad la hari yang betul-betul nak restkan badan dan minda bila seharian duduk kat ofic dari isnin ke jumaat.


ofic PG kejap sejuk kejap tak. ada yang kata bila duduk dalam dalam aircon dan lepas tu kita keluar ke cuaca yang panas, ye la mungkin nak kuar lunch ke ape ke kan, itu tak berapa baik tau. kulit ke tulang ke akan menjadi tak sihat. orang kata la. PG setakat ni tak pernah rasa apa-apa pun. mungkin sebab PG tak perasan. tapi, mata yes. sakit ada terasa kat situ. mungkin sebab cuaca kan. ye la, da duduk depan pc dengan terang yang tak berapa nak terang dan terang ala ala terang macam tu, boleh sakit mata juga. PG sekarang ni pun, da rasa macam mata nak berair air da. huhu.

hurm. ok, till then. nanti PG update lagi la. sebab PG ada banyak paper nak kena cutting dan cover untuk kertas cadangan boss PG nak di siapkan.

much love. PG

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images