Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Terima Kasih Blogger Elia Jejariruncing (:

May 03, 2013

assalamualaikum again fellas.

nampak gayanya PG kena beli a new one handphone. ni semua kerana handphone sony erikson xperia x10 mini Pro PG da memang tak boleh langsung di pakai. touch skrin tak boleh nak scrol langsung. tak bergerak langsung. mati macam tu je. on can still on. tapi kalau on je tapi tak boleh nak touch if nak tengok mesej atau pun nak sambut call, nak buat macam mana kan? huhu. sedihnya PG.


 holla cik sony ^^

i love that fon too much!. dengan fon tu la, blog PG ni di ziarahi oleh Aimie Harmelia, empunya blog Jejariruncing tu. korang kenal kan elia? ^^ sebab gambar gambar yang PG ambik menggunakan fon PG and katanya, dia suka gambar yang PG snap ^^ heee. suker sangat :D. bukan apa, bukan senang tau elia ni nak jenguk blog tepi kaki 5 macam blog PG ni. hehe. 


hi elia ^^

tak tahu tang mana elia suka tengok, tapi terima kasih elia, kerana entry Bertemu dengan Elia Jejariruncing inilah, blog PG juga di kenali dan tiap kali nak taip key 'puan gojes' kat situ, ada ucapan terima kasih dari elia untuk PG tertera. rasa macam, blog PG sentiasa dekat dengan elia. terima kasih ya elia (:


skrin shoot Pengunjung ketika entry elia di blog PG (:
dan rasanya first time ramai pengunjung sekali datang ziarah blog PG masa ni


sobsob. sedih pula PG buat entry ni. ): ni semua dek kerana akan meninggalkan cik sony erikson PG ): uwargh! so, korang rasa Samsung Galaxy SIII Mini ok tak? :)

salam. PG

You Might Also Like

1 comments

  1. Salam PG :)

    Setiap benda yang kita guna tu, mesti ada kenangannya dengan kita kan..

    Cam kita, laptop pertama kita la..sayang giler..ada satu mlm tu, tgh aktif blogwalking, tetiba wayar charger tu meletop,hahaha. Kuar percikan api, mcm bunga api. Terkejut ya amat time tu,hehehe. Terus blank je skrin laptop tu..smpai la skrg..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images