Shawl, Tudung, Hijab & Etc Tutorial

May 15, 2013

assalamualaikum again fellas ^^

sekarang ni da banyak sangat tutorial how to use shawl dengan mudah dan simple kan. kadang, boleh jadi kelabu mata juga nak mencari tutorial yang senang dan berapa sangat je la orang kata nak make it. PG suker tengok cara hana tajima pakai hijab. dia sangat sweet dan cute. orang da cantik kan, pakai macam mana sekalipun, tetap cantik di pandang ^^


see, sangat mudah untuk diikuti ^^


PG pula, sangat simple. yang penting pakai dengan selesa dan senang bergerak. tapi, PG da bosan dengan satu style sahaja. hurm.

salam. PG

You Might Also Like

10 comments

  1. Farah pun rajin browse YouTube... sebab x suka lah nak pakai satu style jer... cam nanti tetiba rasa diri jadi outdated pulak...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ah'ah farah. tapi payah nak tgk youtube skg ni. internet sangatlah mencemburui ^^

      Delete
  2. combi pkai shawl simple aje..xske lilit2 byk sgt :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. combi memang da comel even lilit bagai tecekik tengkuk ^^

      Delete
  3. Mieya tak reti pakai shawl. Gayakan sikit untuk adik boleh laa,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, boleh belajar ^^ PG tengok senang je make it ^^
      gayakan untuk adik, nanti turn mia pula, da senang da ^^

      Delete
  4. Teena kalau pakai shawl style lain still nmpk style yg sme..
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala dgn PG. da try balik2 depan cermin, tapi sekali tgk, mcm sama je rupanya. ahaha. oh, thanks visiting PG here. yes, PG da ziarah blog teena. also being ur fellow ^^

      Delete
  5. dulu giler pakai shawl..skunk giler pakai bawal plak..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. PG dulu pula giler pakai bawal. skg shawl. ahaha. terbalik pula kan mime ^^

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images