Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2

May 26, 2013

assalamualaikum fellas ^^ petang ni PG nak join segmen dengan hemahnya ^^ korang, PG ajak sekali tau. jom baca kat bawah ^^





Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.





.
salam. PG

You Might Also Like

8 comments

  1. Please let mе know if yоu're looking for a article author for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely loνe to write ѕome сontent fοr youг
    blog in exchange fοr a link back to mіnе.
    Pleaѕe shoot me аn e-mаіl if
    interested. Regards!

    Here іs my weblog; payday loans

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang follow sini .
    Dari segmen yang sama ^^
    http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam :)
      terima kasih fyza. ok, sat lagi PG ziarah fyza pula :)

      Delete
  3. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti dtg la ke blog ayu... follow ayu dan join segmen ayu ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam. hi ayu ^^
      terima kasih follow blog and ziarah blog PG ^^

      Delete
  4. singgah dari segmen sama..macam mana nak follow ..huhu follower widget tak ada..kalau tumblr button tu dah kena limit kak..huhu..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images