Segmen Cabaran Mengumpul Blogger Seramai 1500!!

assalamualaikum. and Good morning again fellas ^^

macam da lama PG tak join mana-mana segmen. and pagi ni, PG berminat nak join segmen by Mohd Noor Shawal ^^ memandangkan syarat penyertaannya sangat mudah dan simple, so PG join sama ^^ korang semua kengkawan PG kat sini di jemput join sama tau. kebaikan join this, kita boleh menambah follower ^^ manalah tau kan bertemu jodoh ke aper ke, inshaAllah ^^ klik banner tau !


salam. PG

Comments

  1. gud luck PG...nak g tengok dulu..bru join...

    ReplyDelete
  2. Morning PG! Good luck..rajin sangat!

    ReplyDelete
  3. Morning dear qash ^^ terima kasih ya. hehe. tak de nya rajin dear qash, ni pun baru je start nak join segmen ^^

    ReplyDelete
  4. done follow you . jemput yea .
    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

    ReplyDelete
  6. berkunjung dari segmen yang sama.. follow di sini..jemput ke blog:

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/05/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mizz aiza ^^ sure, ziarah blog kamu sama ^^

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara