(Gossip) Pelakon lelaki Terkenal Shahz Jazle di Tangkap Khalwat oleh Jais

May 17, 2013

assalamualaikum again and again fellas ^^

berikutan entry PG Pelakon Lelaki Terkenal di Tangkap Khalwat oleh Jais, dan kini Identiti Pelakon tersebut, di kabarkan dan PG mendapat sumber dari blog Roti Kaya Pemilik Nama ShahZ Jazle adalah pelakon lelaki yang di tangkap khalwat oleh pihak Jais semalam.


  kredit to kosmo

shahz jazle pernah menjalinkan hubungan dengan maria faridah satu ketika dulu, maria adalah bertepatan dengan wanita yang di kabarkan berusia yang pernah menjalinkan hubungan dengan beliau. dan pernah menjalinkan hubungan sama dengan miera liyana, si pelakon wanita muda mudi ^^ apa pun, kita tunggu la penjelasan dari mulut beliau sendiri ^^

kredit to terengganutoday
shahz dan tunang

Berita terkini yang PG dapat dari Blogger Community Malaysia,
JAIS telah SAHKAN bahawa Pelakon Shahz Jazle Ditangkap Khalwat

 kredit to kartikel.com
SHAH ALAM, 16 Mei 2013 – Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) mengesahkan bahawa Mphd Shahrizal Jaszle Bin Jasmi atau lebih dikenali sebagai Shah Kaszle telah ditahan oleh Bahagian Penguatkuaasaan JAIS pada 3.30 pagi bertempat di Apartment Taman Sri Subang.

Penahanan Mphd Shahrizal Jaszle berdasarkan kepada Seksyen 29 (1) A & B, Enakmen Jenayah Syariah Negeri Selangor 1995. Pengangkapan dibuat berdasarkan aduan awam ke Bahagian Penguatkuasaan semalam. Bersama sama ini dilampirkan Seksyen 29 (1) A & B, Enakmen Jenayah Syariah Negeri Selangor 1995 untuk tindakan dan makluman.

Sekian, terima kasih.
read more: mytrueinfo.net
salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. oh dia ke PG yang kena? tu lah pagi tadi bila terdengar mcm terfikir2 jugak siapa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah farah ^^ da disahkan sendiri oleh Jais. Pagi tadi PG pun dengar kat radio kan. bila cek, tak tahu lagi sapa orangnya. la ni, baru tahu dia rupanya. mesti sedih tunang dia kan.

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images