Nuffnang Premiere Screening – Pee Mak

May 18, 2013

assalamualaikum. selamat malam fellas ^^

again, PG kalau bab-bab nuffnang ni, memang agak ketinggalan sikit. sobsob. bila la agaknya rajin ni :D tak pa. tak pa. PG akan usaha lebih maju ke depan bersama nuffnang ya ^^ ok, kali ni nak share dengan korang tajuk kat atas tu. huhu. tengok gambar kat bawah, sure la citer seram kan. rasanya citer ni look like citer hantu nang nak yang femes memes tu. tapi apa pasal nama dia Pee Mak pula? tak pa. tak pa. ada masa lagi nak dapatkan tiket dari nuffnang. bolehla bawa member ku hawa :D 

Date: 21st May 2013 (Tuesday)
Time: 9:15pm
Venue: GSC, Mid Valley

 
 

detail; jom klik SiNi cepat ^^
salam. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. bunda tak boleh tengok cerita2 seram ni..nanti terbawa2 dalam mimpi...takut

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye le bunda ^^
      ok, jgn la tengok ya bunda. hilang semangat bunda nanti.

      Delete
  2. fatty liver disease symptoms treatment fatty liver disease symptoms treatment fatty liver disease symptoms
    treatment

    My website treatment for diffuse fatty infiltration of the liver

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images