Nuffnang BlogBuster Campaigns : What is project C?

May 13, 2013

morning. assalamualaikum again fellas ^^

hari tu, PG ada mention blog PG turut sama di jemput bagi menjayakan kempen Nuffnang BlogBuster by Acer Hybrid Ultrabook kan. tapi kali ni nak bagitau korang, PG sekali lagi telah di jemput menjayakan Nuffnang BlogBuster again. dengan tajuk What is Project C? ar. apa itu project C? gwiyomi projek ke? PG pun tak tahu!


so, korang yang tak tahu lagi apa itu Nuffnang Blogbuster kempen. Boleh baca Nuffnang Blogbuster Campaigns ni ^^ Good Luck untuk mereka yang menjoinkan diri kempen ni ya ^^

salam. PG

You Might Also Like

10 comments

  1. i pun tak tahu aper project C ni. Mesti banyak yang buat Cendol , Cacing,.... lalalaa. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu la pasal wandee, tak tahu apa projek C sebenarnya. kang kena suh buat aksi like bobo, susah juga :D

      Delete
  2. Nak join, tapi Mieya kurang sihat pulak. Terus jammed kepala hotakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo. tak pe, mia makan ubat tau. nanti da ok sikit, mia buat la ya ^^ nanti PG nak tengok tau ^^

      Delete
  3. Huhuhuhu nak join jugak... tapi x ada idea lah plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sama la. dan tak reti :D
      masyuk juga tu kalau make it kan :)

      Delete
  4. Replies
    1. tu la kan dear. tapi PG tak reti sangat bab ni. jadi, tengok je la kengkawan buat macam mana. hehe

      Delete
  5. However, some natural and others not, that available to reduce
    Skin Questions. King Squats Grab a chair. Then, push down on the top of the step and
    raise up and touch your right toe on the top of the table.
    If it looks like a lunge with one leg on the chair.


    Feel free to surf to my web page ... blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ronald H Miller It is great living in the hilly and remote areas of the Photovoltaic Installers
    sector where specific funding gaps have been identified.
    He added that the government was willing to take suggestions from the
    photovoltaic installer energy plan as an amendment
    to the state's constitution. We're starting to see $0.


    Here is my page: look at this site

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images