musim peperiksaan perkhidmatan awam

May 17, 2013

assalamualaikum fellas ^^

uwargh. masa untuk bangunkan diri. PG baru bangun. memandangkan PG memang duduk jaga library setiap hari, kecuali sabtu dan ahad. maka. library da menjadi one of tempat lepak PG setiap hari. bukan sahaja PG. kengkawan PG semua kalau lalu je nak pi toilet, will singgah menyinggah lepak sat. elok juga la. boleh la kurangkan tension dorang :D



PG sangatlah tension. nak membaca buku rujukan. minggu depan on monday and tuesday, PG will attending exam perkhidmatan awam negeri sabah. tu la, sapa suruh dok gatal nak ambik exam sangat. macam lah ada jawatan kosong untuk gred n27. huhu. la ni, kenalah mengadap buku segala buku, mak ayah buku, adik beradik buku segala :D korang, doakan PG dapat jawap tau. sayang korang banyak-banyak ^^

cuaca kat ofic la ni, sejuk. dengan mata mengantuk lagi. sure la nak bawa tido kan. adoi, Ya Allah. kuatkanlah semangat PG ni. rasa macam nak mendayu-dayu da mata ni bawa lelap :D heeeee. buruk perangai betul la kan ^^

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. Wahh gudluck PG for ur test . Semoga Allah memudahkan segala urusan :) ♥

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images