Janji Tinggal Janji Lirik Song by KRU

May 02, 2013

uwargh. sapa pernah lagu 'janji tinggal janji' by KRU group? omg! killer song tu masa PG zaman anak dara dulu. heee. gatai sungguh ya. hehe. korang yang belum pernah dengar lagu ni, korang find out by ur own self ya ^^ memang best lagu ni :D [wa, teringat si dia yang pernah bertahta di hati. hehe ]

 hehe. zaman muda mudi KRU
Janji tinggal janji lirik by Kru
Tibalah kita
Di penghujung persimpangan
Di penghujung jalan cinta
Kita berdua...
Terpaksa ku relakan
Tak daya ku halangkan
Kerna ku tahu cintamu
Bukan lagi milikku...
Menanti hatimu
Kembali padaku
Menanti purnama
Jatuh ke riba
Beratnya dimata, sebaknya di dada
Melihat kau bersama dirinya
Gadisku... yang ku pinta hanyalah satu
Semadikanlah kenanganmu bersamaku
Walau ditakdirkan tak bersama lagi
Kau gadis pertama yang ku cintai
Oh kasih... sebelum kau melangkah pergi
Ke pangkuan teman baru yang kau sanjungi
Lihat ke mataku, lihatlah padaku
Lihatlah airmata di mataku... kerna mu


Kau pernah berkata
Cintamu adalah selamanya
Rambulan menjadi saksi
Janji tinggal janji
Kata pada diri ini
Di mana kan ku cari ganti
Gadis seistimewa
Senyumanmu penawar... hati duka
Takkan ku rayu
Kembali padaku
Walau dihatiku
Terasa rindu
Beratnya dimata, sebaknya didada
Mengapa sanggup diriku kau luka
Gadisku... yang ku pinta hanyalah satu
Semadikanlah kenanganmu bersamaku
Walau ditakdirkan tak bersama lagi
Kau gadis pertama yang ku cintai
Oh kasih... sebelum kau melangkah pergi
Ke pangkuan teman baru yang kau sanjungi
Lihat ke mataku, lihatlah padaku
Lihatlah airmata di mataku... kerna mu
Hey gadis... kadang kala ku terfikir sendiri
Dimanakah kesilapan ku ?
Semakin ku cuba, semakin jauh kau dari ku
Jauh dari ku...
Beratnya dimata, sebaknya di dada
Mengapa sanggup diriku kau luka
Gadisku... yang ku pinta hanyalah satu
Semadikanlah kenanganmu bersamaku
Walau ditakdirkan tak bersama lagi
Kau gadis pertama yang ku cintai
Oh kasih... sebelum kau melangkah pergi
Ke pangkuan teman baru yang kau sanjungi
Lihat ke mataku, lihatlah padaku
Lihatlah airmata di mataku... kernamu
sumber : lyrics
ar, panjang sangat lirik ni. hehe

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images