Fast and Furious 6 Hebak!

assalamualaikum. selamat petang fellow ^^

semalam PG pegi tonton wayang Fast and Furious 6. fuh. memang mencabar habis semalam. hanya kerana wayang ni. abang kandung PG da look like fast and furious juga ni. gara-gara nak pegi tonton wayang ni. nak bagitau korang, semalam pegi PG tonton jam 12 tengahmalam ye. tak pernah-pernah PG pegi tengok wayang time tu, ni la pertama kali. hehe


memang pecah panggung betul wayang ni. masa yang PG nak pegi tengok, semua penuh. yang ada pun last dan half panggung da penuh, tu pun jam 12.00 tengah malam. nasiblah hari ini, cuti umum. kakak ipar pun sporting. mama si ain pun sporting, suami pun ok, makanya PG pun join kan diri juga la tengok semalam ^^


korang yang tak pegi tengok lagi, PG sarankan haruslah pegi tengok. jika korang memang mengikuti movie ni dari episod pertama like PG, memang korang harus tonton tau ^^ PG tak nak cerita banyak pasal ni, sebab nak korang sendiri pegi tonton. dari 10 bintang, PG bagi 10 penuh bintang :D

salam. PG

Comments

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara